Het FFL project helpt de boeren in Malawi maïs te verbouwen met een betere opbrengst. Dit project richt zich op voedselzekerheid en economische zelfstandigheid.

Food for Life

Menu

Happy Birthday Desire en Unity

Desire en Unity, twee kinderen van Rodney, zijn jarig en gezond. Van harte gefeliciteerd. We zijn blij met hen.

 

Dankzij de vraag in 2009 van leerkracht Rodney ‘help mijn mensen en mijn land’ aan Bo Teerling, is het Food For LiFe project begonnen. In april 2012 is Bo met zijn vrouw Dity een maand naar Malawi geweest om te onderzoeken wat ze zouden kunnen doen. In de bush, verweg van het asfalt weg hebben zij geleerd, een beetje, hoe mensen leven, denken, en doen. Ze ‘logeerden’ toen bij Rodney en zijn vrouw Alice.

Rodney is met coaching van Bo uitgegroeid tot een zeer goede directeur, die weet hoe het werkt en goed kan managen. Hij stuurt nu 3.000 boeren aan en is een kei in het organiseren. Daarnaast is hij hoofd van een school met 600 leerlingen.

“Rodney en Alice hebben ons ontzettend veel geleerd. Altijd als we Malawi bezoeken komen we bij hen. Dagelijks wordt er geappt.” Aldus Bo. “Rodney en Alice zijn echte vrienden geworden waarmee we veel zaken delen. Ze hebben 5 kinderen. Sibogwe, Rose en Marumbo. Toen de jongste 8 jaar was kregen ze de tweeling: Desire en Unity.”

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *